Posjetite Naš Webshop

PAZARQ WEBSHOP
Na vrh
17 lis.

Veliki povratak „hudica“

Attractive female athlete going on the training.

Prema mnogim mišljenjima, jesensku modnu sezonu u 2016. godini obilježio je povratak uličnog stajlinga, i to povratak na velika vrata. Naime, odjeća inspirirana urbanim i ležernim uličnim izgledom zadominirala je modnim pistama i tako se vratila u visoke modne krugove. Posebno su se u jesenskim modnim kolekcijama isticale brojne tzv. „hudice“.

Hudica (od eng. „hoodie“) izrazito je udoban, ležeran i praktičan komad odjeće koji odiše urbanim duhom i ne zastarijeva. Ta duga majica na zakopčavanje s kapuljačom neko vrijeme se nepravedno zanemarivala u modnim krugovima. Smatralo se da majice s kapuljačom pripadaju u teretane i na ulične klupice, a ne na modne piste. No, kako to često biva, modni su se trendovi preokrenuli na glavu, i hudica je ove sezone jedan od najpoželjnijih modnih komada.

Osim što su hudice veoma praktične (topla su, štite vas od kiše i komotne su za nošenje), one su istovremeno i bezvremena odjeća urbane populacije.

Za ovu jesen posebno preporučamo odabir modela majica s kapuljačom u jesenskim tonovima ili pak univerzalne crne i sive nijanse, s naglašenim i/li nakošenim patentnim zatvaračima, inovativnog ali komotnog kroja, te s naglašenom kragnom. Uz to, možete se odlučiti i na jedan od trenutno silno popularnih modela koji su svojevrsni križanci između hudica i jesenskih kaputa u kojima ćete se osjećati maksimalno ugodno i biti primijećeni.

Hoodie Elenor 199,00 kn

Hoodie Elenor - PAZARQ webshop

Hoodie Annabel - 119,00 kn

PAZARQ Hoodie Annabel

Hoodie Jana - 119,00 kn

PAZARQ Hoodie Jana
Provjerite hudice na PAZARQ webshopu. Već od 119,00 kn + besplatna poštarina!
Nema komentara

Komentiraj