Posjetite Naš Webshop

PAZARQ WEBSHOP
Na vrh
22 lis.

Najnoviji trendovi u odabiru ženske obuće za jesen 2016

Woman with black leather jacket coat and high heels boots in the Alps mountain. Fall winter fashion image. copy space in the sky.

Jesen je pokucala na vrata i pravi je trenutak za odabir trendy jesenske obuće: čizama, gležnjača i cipela u kojima ćete istovremeno zasjati i biti pripravni za sve vremenske izazove hladnijeg dijela godine. Ako se zbog neodlučnosti još niste izvukli iz vaših prozračnih ljetnih tenisica, evo nekoliko savjeta kada je u pitanju ženska obuća za ovogodišnju jesensku sezonu.
Trenutno modno najpoželjnije karakteristike ženske obuće za predstojeću jesensku sezonu su:

  • niske pete – Čizme, gležnjače i poslovne cipele „spuštaju se na zemlju“. Ove sezone nosi se moderna poslovna obuća za žene koja na prvo mjesto stavlja stabilnost i funkcionalnost.
  • zemljani i kožni tonovi – U skladu s godišnjim dobom i bojama lišća i zemlje, u novim jesenskim kolekcijama modnim će pistama dominirati blage, zagasite i prirodne boje i tonovi, razne nijanse ružičaste i smeđe, kao i tamnožuti oker tonovi. Dakako, i crna obuća je uvijek „in“.
  • funkcionalnost na prvom mjestu – Ukoliko ove jeseni želite pokazati svoju modnu osviještenost, istovremeno ćete morati misliti i na funkcionalnost obuće koju nabavljate. Nepropusna ženska obuća koja je praktična i ugodna za nošenje razlikuje modno osviještene žene od klinki koje bi učinile sve da budu zamijećene.
  • čizme, gležnjače i cipele – Tajna je spojiti jesenske boje i dopadljiv i praktičan dizajn, objedinivši te karakteristike u nekom od ovih tipova obuće prikladnih za jesen.

Kombinirajte ovakvu trendy obuću s poslovnim hlačama, trapericama ili haljinama u jesenskim tonovima za maksimalan efekt. Hlače podvrnite ili skratite kako biste dodatno istaknuli odabir svojih čizama, gležnjača ili cipela.

Čizme Kate - 269,00 kn

PAZARQ Čizme Kate

Čizme Rozem - 149,00 kn

PAZARQ Čizme Rozem

Čizme Žana - 259,00 kn

PAZARQ Čizme Žana
Provjeri čizme i gležnjače na PAZARQ webshopu po odličnim cijenama!
Nema komentara

Komentiraj