Posjetite Naš Webshop

PAZARQ WEBSHOP
Na vrh
11 stu.

Sako – esencijalan komad odjeće za modernu ženu

young beautiful woman sitting on sofa in minimalistic inteior

Ženski su sakoi idealan odabir za poslovni imidž. Svaka poslovna žena ima priliku među mnogim krojevima i uzorcima pronaći sako u kojem se osjeća udobno i koji će na najbolji način izraziti njezinu profesionalnost, ali i osobnost. Modni trendovi koji vladaju u poslovnom svijetu dosegnuli su točku u kojoj više nije nužno izgledati uniformirano. Danas je u poslovnom okruženju moguće istovremeno izgledati originalno i dopadljivo, a istovremeno zadržati profesionalnost.

Na ženske sakoe može se primijeniti nekoliko univerzalnih pravila. Što je nijansa vašeg sakoa tamnija, vaš će imidž biti poslovniji i ozbiljniji, a što mu je nijansa svjetlija, vaš će sako biti primjenjiviji i u opuštenijim situacijama, poput noćnih izlazaka. Dakako, to ovisi i o odjeći i obući s kojom ga kombinirate.

Općenito govoreći, ove je godine najtraženija plava boja poslovnih sakoa za žene. Plava ističe profesionalnost, pouzdanost i stil, a istovremeno pruža savršen balans boja u većini modnih kombinacija. Plavi sako odaberite ako želite igrati na sigurno, ostaviti profesionalan dojam i i ukomponirati ga u mnoge modne kombinacije.

Sakoe tamnijih nijansa najbolje je kombinirati s visokim petama, stiliziranim ručnim torbicama, kaputima, košuljama na kopčanje haljinama i suknjama sličnih ili odgovarajućih nijansi boja. Za postizanje nešto opuštenijeg imidža koji će biti jednako dobro prihvaćen i u uredu i na ulici, kombinirajte svjetlije sakoe razigranijih boja i uzoraka s decentnim ženskim šeširima, trapericama, majicama i košuljama šarenih uzoraka, kao i s glomaznijim ručnim torbama, širokim jaknama, čipkom, kratkim suknjama i visokim čizmama. Ženski sakoi također mogu naglasiti dekolte, a i izdužiti vašu tjelesnu liniju.

0-natalie
10-natalie
30-natalie
Više sakoa po odličnim cijenama možete provjerite na PAZARQ webshopu.
Nema komentara

Komentiraj