Posjetite Naš Webshop

PAZARQ WEBSHOP
Na vrh
14 pro.

U zimskoj jakni lako se ugrijati i ostati trendy!

Happy young woman walking in winter time

Možete li zamisliti esencijalniji komad odjeće za zimu od tople ženske jakne? Pa ipak, čak i u najhladnijem razdoblju godine možete izgledati fenomenalno, oblačiti se prema posljednjoj modi i istovremeno uživati u toplini.

Da biste to postigli nije potrebno utrošiti mnogo truda i novaca. Samo slijedite nekoliko osnovnih naputaka, igrajte se s njima i odvažite se i na samostalno eksperimentiranje.

11

Voluminozne ženske jakne s podstavom i punjenjem su iznimno tople i trenutno vrlo trendy – iskoristite to!

4

Ove su zimske sezone veoma popularne kožne jakne svih dužina i krojeva. Spomenimo i da jakne od kvalitetne eko-kože nikad nisu bile popularnije, a njihovim odabirom istaknut ćete i svoju društvenu i ekološku osviještenost. Isto vrijedi i za dodatke od umjetnog krzna.

2

Nadalje, primjećuje se i vraćanje u modu uniseks izgleda te traper bomber jakni, a na njima su dobrodošli dodaci mnogi džepovi i džepići, obrubi, cvjetni uzorci i slikovni uzorci.

3

Bez obzira na materijal, duge će ženske jakne izraziti eleganciju vaše siluete i djelovati profinjeno. Drugi je trenutno popularan ekstrem – iznimno kratke zimske koje sežu do iznad struka.

Nema komentara

Komentiraj