Pitanja i pomoć? Kontakirajte nas

Besplatna poštarina za sve narudžbe.

Česta pitanja

Kako naručiti?

Proizvode možete jednostavno naručiti na našim stranicama kroz 3 jednostavna koraka.

1. Na stranici željenog proizvoda odaberete veličinu i model proizvoda, ukoliko su te opcije prikazane za taj proizvod. Zatim kliknite “Naruči proizvod”.

2. Na stranici košarice kliknite na "Nastavi na blagajnu".

3. Na stranici blagajne potrebno je upisati Vaše osobne podatke i kliknuti na “Naruči”.

Da li mogu napraviti narudžbu i putem Facebooka, emaila, telefona...?

Ne, naručivanje je moguće jedino putem ove stranice.

Kako platiti?

Plaćanje je potrebno obaviti 7 dana od dana slanja narudžbe putem opće uplatnice (virmana) u bilo kojoj pošti, banci, Fini, odnosno Internet bankarstvom.

Gdje mogu pronaći podatke za plaćanje?

Podatke za plaćanje dobiti ćete na stranici nakon što napravite narudžbu, te će Vam se isti poslati na Vašu email adresu zajedno sa potvrdom narudžbe.

Da li mogu platiti pouzećem (po primitku pošiljke)?

Takva opcija nažalost trenutno nije moguća iz logističkih razloga.

Koliko se plaća poštarina?

Poštarina je besplatna za sve narudžbe.

Kada stižu naručeni proizvodi?

Rok isporuke je 10-30 radnih dana od plaćanja.

Da li paket dolazi na kućna vrata i što ako nitko ne preuzme paket?

Poštar najčešće paket dostavlja na kućna vrata. Ukoliko poštar ne zatekne nikog od ukućana kod kuće, ostavit će obrazac za preuzimanje paketa u pošti. Paket je u pošti moguće podići isključivo osobno i u roku od 5 dana od primitka obrasca.

Neki proizvodi iz narudžbe su stigli, a preostali nisu?

Kako se proizvodi mogu slati od različitih dobavljača, ukoliko se naručuje dva ili više proizvoda nije nužno da svi stignu u isto vrijeme.

Da li je moguće nakon potvrde narudžbe mijenjati adresu dostave paketa?

Nakon što je narudžba napravljena i pošiljka poslana iz inozemstva, nažalost nije fizički moguće promijeniti adresu dostave, budući da se pošiljka nalazi u međunarodnom poštanskom prometu, a već na putu prema krajnjoj destinaciji. Ukoliko imate saznanja da pošiljku nećete moći preuzeti u pošti možete napraviti punomoć na drugu osobu / podnijeti zahtjev za zadržavanje pošiljke na pošti ili za preusmjeravanje na drugu adresu. Za više informacija pročitati pitanje "Što napraviti ako nisam u mogućnosti preuzeti pošiljku?"

Može li netko drugi preuzeti paket u pošti koji glasi na moje ime?

Paket na pošti može preuzeti isključivo osoba čije je ime i prezime na paketu, međutim, ukoliko Vi nećete biti u mogućnosti preuzeti pošiljku, na pošti možete napraviti punomoć na drugu osobu / podnijeti zahtjev za zadražavanje pošiljke na pošti ili za preusmjeravanje na drugu adresu. Za više informacija pročitati pitanje "Što napraviti ako nisam u mogućnosti preuzeti pošiljku?"

Što napraviti ako nisam u mogućnosti preuzeti pošiljku?

Ukoliko imate saznanja da u definiranom roku dostave nećete biti u mogućnosti preuzeti pošiljku, možete:

    1. Napraviti punomoć na pošti na drugu osobu koja će pošiljku preuzeti umjesto Vas - na poštu je potrebno doći s osobom na koju želite napraviti punomoć, oboje morate imati osobne iskaznice - punomoć vrijedi godinu dana od dana podnošenja zahtjeva.

    2. Podnijeti zahtjev za zadržavanje pošiljaka na pošti u periodu od mjesec dana - na poštu je potrebno doći s osobnom iskaznicom - platiti podnošenje zahtjeva cca 15kn - sve pošiljke se zadržavaju u pošti 30 dana od dana podnošenja zahtjeva.

    3. Podnijeti zahtjev za preusmjeravanje pošiljke na drugu adresu - na poštu je potrebno doći sa osobnom iskaznicom - podnošenje zahtjeva za fizičke osobe košta cca 40kn, za pravne osobe cca 80kn Za više informacija informirati se u Vašem poštanskom uredu.

Kako odabrati ispravnu veličinu proizvoda?

Na stranici svakog proizvoda nalazi sTablica veličina. Potrebno je dobro se izmjeriti i prema tome odabrati veličinu koja Vam odgovara.

Da li su veličine standardne?

Ne, svaki proizvod uglavnom ima drugačije veličine, stoga nije dobro birati veličinu samo po nazivu (S, M, L, ...), već se potrebno prvo izmjeriti pa prema tome odabrati odgovarajući naziv.

Što ako mi naručeni proizvod ne odgovara?

U tom slučaju potrebno nam se javiti najkasnije do 14 radnih dana od dana primitka pošiljke i vratiti naručeni proizvod dobavljaču kako biste ostvarili povrat novca.

Što ako ne dobijem naručeni proizvod?

Ukoliko ne dobijete naručeni proizvod u roku od 50 dana od plaćanja, potrebno se javiti nama kako bismo riješili problem. U tom slučaju moguće je: tražiti ponovno slanje istog ili drugog proizvoda u istoj protuvrijednosti ili zatražiti puni povrat uplaćenog iznosa.

Da li se plaća carina?

Carina se u većini slučajeva ne plaća. U rijetkim slučajevima, kupac može zaprimiti poziv na carinjenje. U tom slučaju, potrebno je obratiti se nama s brojem poziva za carinjenje. Trošak carinjenja snosi kupac. U slučaju da kupac ne želi platiti carinu i preuzeti takav proizvod, isti će biti vraćen dobavljaču, a kupac će ostvariti pravo na povrat novca.