Raskid ugovora

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Razdoblje raskida Ugovora isteći će nakon 14 dana od dana kad ste vi ili treća osoba koju ste naveli, osim prijevoznika, stekli fizički posjed robe ili u slučaju više artikala iz jedne narudžbe dostavljenih odvojeno, nakon 14 dana od dana kada ste vi ili treća osoba koju ste naveli, osim prijevoznika, stekli fizički posjed posljednjeg artikla iz narudžbe.

REKLAMACIJE

Reklamacije je moguće ostvariti ukoliko ste:

1. primili ste proizvod s oštećenjem

2. primili ste potpuno drugačiji proizvod od naručenog

Za reklamaciju proizvoda, potrebno je ispuniti obrazac za raskid ugovora u nastavku.

Po primitku vaše reklamacije, proslijediti ćemo isto dobavljaču koji je proizvod poslao i zatražiti povrat novca.

Ukoliko dobavljač odobri reklamaciju, bit će vam napravljen ukupan ili djelomičan povrat uplaćenoga iznosa. Ukoliko dobavljač ne odobri reklamaciju, a mi smatramo kako je reklamacija važeća, vratit ćemo Vam dio uplaćenoga iznosa za naručeni proizvod.

POVRAT PROIZVODA

KAKO VRATITI PROIZVOD

Proizvod je moguće vratiti na adresu dobavljača putem preporučene pošiljke u inozemstvo o svom trošku. Nakon što pošaljete proizvod potrebno je poslati nam sliku potvrde slanja sa vidljivim podacima i brojem paketa na email adresu info@pazarq.com

Nakon skidanja etiketa / nošenja artikla, povrat proizvoda više nije moguć.

ADRESA ZA SLANJE PAKETA

Točnu adresu dobavljača na koju je potrebno vratiti proizvod, poslat ćemo Vam u roku 5 dana na Vašu email adresu po ispunjenju obrasca za raskid ugovora u nastavku.

TROŠAK SLANJA PAKETA

Prema cjeniku Hrvatske Pošte trošak slanja međunarodne preporučene pošiljke ovisi o masi paketa. Cijene slanja paketa u tablici su informativne prirode. Službene cijene možete provjeriti u pošti ili na linku ispod u rubrici Međunarodni promet > Prioritetna preporučena pošiljka, zemlja odredišta Kina.

https://www.posta.hr/hrvatska-posta-cjenik-online/262 

Masa (gram) Cijena s PDV-om (kn)
Do 50  28,40
51 - 100 38,20
101 - 250 61,20
251 - 500 94,80
501 - 1000 132,40
1001 - 2000 170,00

POVRAT NOVCA

Povrat novca bit će napravljen u roku 14 dana od primitka povrata od strane dobavljača. Povrat se radi isključivo na račun kupca.

OBRAZAC ZA RASKID UGOVORA

Za raskid ugovora potrebno je poslati sljedeće podatke na email: info@pazarq.com

BROJ NARUDZBE

IME I PREZIME

NAZIV ARTIKLA

RAZLOG RASKIDA UGOVORA